Over ons

Tussen Cor & Kitsch is een zeer veelzijdig bedrijf; wij houden ons voornamelijk bezig met woningontruimingen, bedrijfsontruimingen, verhuizingen en in- en verkoop. Door een jarenlange ervaring in de kunst, antiek & vintage design hebben wij oog voor mooie, waardevolle en vooral ook leuke spullen. Bezorging is ook zeker geen probleem, dat kan door heel Nederland.

Verzenden/bezorgen

1. Ophalen in de winkel

Je bent meer dan welkom om uw meubels persoonlijk op te halen in de winkel. Bij ophalen kan het gekochte product contant worden betaald. U kunt deze ook vooraf per bankoverschrijving betalen, alvorens u langs komt.

2. Verzenden/bezorgen


Kleinere artikelen / meubels kunnen per post worden verstuurd binnen Nederland, maar ook wereldwijd. Wij verzenden voornamelijk met PostNL. Artikelen worden stevig verpakt en verstuurd als het totaalbedrag (incl. verzendkosten) is bijgeschreven op het bankrekeningnummer van Tussen Cor & Kitsch.

3. Transportbedrijf

Binnen Nederland en Europa werkt Tussen Cor & Kitsch met vaste transportbedrijven die uw meubels veilig en met zorg afleveren. Voor een prijsofferte of andere vragen kunt u altijd contact op nemen met ons via e-mail.

Interieurstyling

Interieurstyling

Voor een goed interieurstyling-advies kunt u ook terecht bij Tussen Cor & Kitsch; voor in huis, of inrichtingsplannen voor projecten, horeca- en winkelinrichting. Er wordt altijd met u meegedacht en samengewerkt, en een goed plan op maat gemaakt, helemaal afgestemd naar uw eigen wens.
Stofferen

Stofferen

Tussen Cor & Kitsch biedt de mogelijkheid om het product te laten stofferen in iedere gewenste stof, kwaliteit en kleur. En werkt samen met vakmensen uit de omgeving die al jaren lang deze ambacht uitoefenen. Zo zorgen wij ook dat deze prachtige ambacht kan blijven bestaan.

Er is een grote selectie aan stoffen van Kvadrat, De Ploeg, leder en nog veel meer beschikbaar; stoffen in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Bekleed je bankstel of stoel passend naar je eigen smaak en interieur.
Verhuur

Verhuur

Ook in Nederlandse filmproducties en het theater en tv-series schitteren de meubels van Tussen Cor & Kitsch. Ben je op zoek naar meubels en/of accessoires voor de verhuur? Of moet je een filmset aankleden die binnenkort in première gaat? Zoek jij dat ene zeer specifieke meubel voor een fotoshoot? Dan ben je bij Tussen Cor & Kitsch zeker op juiste adres!
Inkoop

Inkoop

Ook voor het verkopen van design klassiekers en meubels kunt u bij Tussen Cor & Kitsch terecht. Heeft u zelf nog een vintage / design meubel thuis of op zolder staan en wilt u het verkopen, benader ons dan volledig vrijblijvend. Of misschien zoekt u juist nog een speciale design klassieker? Stuur ons dan een mail of bel ons; dan kunnen wij het meenemen in onze zoektocht!

Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water – Achter de Schermen

In de muziek video “Sex, Love & Water” van Armin van Buuren moest een prachtige vintage hotelkamer te zien zijn voor het creëren van de juiste sfeer. Hoe kan het ook anders dat Tussen Cor & Kitsch werd gevraagd om het interieur van de sets voor deze clip te verzorgen? Bekijk hier de clip en foto’s van achter de schermen:

Tussen Cor & Kitsch in het Algemeen Dagblad

Lees hier het artikel “Schatzoeken tussen de boedels”.

*Klik op de foto om het artikel in het Algemeen Dagblad te lezen