Over ons

Tussen Cor & Kitsch is een veelzijdig bedrijf, wij houden ons veelal bezig met woningontruimingen, bedrijfsontruimingen, verhuizingen en in- en verkoop. Door een jarenlange ervaring in de kunst, antiek en vintage design hebben wij oog voor mooie, waardevolle en leuke spullen. Bezorging is ook geen probleem, dat kan door heel Nederland.

Verzenden/bezorgen

1. Ophalen in de winkel

Je bent meer dan welkom om de meubels persoonlijk op te halen in de winkel Bij ophalen kan het gekochte product contant worden betaald of deze dient vooraf per bankoverschrijving te zijn voldaan.

2. Verzenden/bezorgen


Kleinere artikelen / meubels kunnen per post verstuurd worden binnen Nederland en wereld wijdt wij verzenden voornamelijk met Post NL. Artikelen worden goed verpakt en verstuurd als het totaalbedrag (incl. verzendkosten) is bijgeschreven op bankrekeningnummer van Tussen Cor & Kitsch.

3. Transportbedrijf

Binnen Nederland en Europa werkt Tussen Cor & Kitsch met vaste transport bedrijven die de meubels veilig en met zorg afleveren. Voor een prijsofferte of vragen kunt u contact op nemen met ons via mail.

Interieurstyling

Voor een goed Styling advies kunt u ook terecht bij Tussen Cor & Kitsch voor in huis, of inrichtingsplannen voor projecten, horeca- en winkelinrichting? Er wordt altijd mee gedacht samengewerkt en een goed plan op maat gemaakt naar uw eigen wens.

Stofferen

Tussen Cor & Kitsch biedt de mogelijkheid om het product te laten stofferen in elke gewenste stof, kwaliteit en kleur. En werkt samen met echte vakmensen uit de omgeving die al jaren deze ambacht uitoefenen. Zodat deze prachtige ambacht kan blijven bestaan.

Er is een grote selectie aan stoffen van Kvadrat, De Ploeg, leder en nog veel meer stoffen in alle mogelijke kleuren en kwaliteiten. Bekleed je stoel of bank passend naar je eigen smaak en interieur.

Verhuur

Ook in Nederlandse filmproducties of het theater en tv-series schitteren de meubels van Tussen Cor & Kitsch. Ben je opzoek naar meubels en accessoires voor de verhuur? Of moet je een filmset aankleden die binnenkort in primaire gaat? Of zoek jij dat ene specifieke meubel voor een fotoshoot? Dan ben je bij Tussen Cor & Kitsch op juiste adres.
winkelwagen

Inkoop

Ook voor het verkopen van design klassiekers en meubelen kunt u ook bij Tussen Cor & Kitsch terecht. Heeft u zelf nog een vintage design meubel thuis of op zolder staan en wilt u het verkopen, benader ons dan vrijblijvend. Of zoekt u juist nog een speciale design klassieker, stuur ons dan een mail of bel dan kunnen wij het meenemen in onze zoektocht.

Armin van Buuren feat. Conrad Sewell – Sex, Love & Water – Achter de Schermen

In de musicvideo “Sex, Love & Water” van Armin van Buuren moest een prachtige vintage hotelkamer te zien zijn voor het creëren van de juiste sfeer. Hoe kan het ook anders dat Tussen Cor & Kitsch werd gevraagd om het interieur van de sets voor deze clip te verzorgen? Bekijk hier de clip en foto’s van achter de schermen:

Tussen Cor & Kitsch in het Algemeen Dagblad

Lees hier het artikel “Schatzoeken tussen de boedels”.

*Klik op de foto om het artikel in het Algemeen Dagblad te lezen